marți, aprilie 10, 2007

Cum se pot obtine bilete la concertele Filarmonicii din Viena la Musikverein

Majoritatea concertelor Filarmonicii din Viena la Musikverein sunt organizate de orchestra. Baza o constituie concertele de abonament, dar pentru acestea toate biletele sunt deja vandute iar timpul pentru obtinerea unui abonament este de cel putin 6 ani.

Cu toate acestea bilete pentru concertele de abonament pot fi obtinute. Cu doua saptamani inaintea concertului telefonati orchestrei (01/505 65 25) si spuneti ca doriti un bilet. Veti fi pusi pe lista de asteptare si daca unul dintre abonati restituie biletele din diverse motive, veti putea asculta concertul. Iar probabilitatea de a obtine un bilet este destul de mare daca sunati cu cateva saptamani inaintea concertului.

In afara orchestrei, concertele mai sunt organizate chiar de Musikverein sau de alte organizatii precum Jeunesse. De multe ori aceste concerte au loc cu o zi inaintea celor de abonament si contin acelasi program si aceeasi artisti. Biletele se pot cumpara direct de pe site-ul acestor organizatii. Este adevarat ca membrii organizatiilor au accesul la bilete inaintea celorlalti dar chiar si asa, in ziua in care biletele sunt puse in vanzare le veti gasi aproape cu siguranta.

Bafta!

Etichete: